Compania Revevol, specializata in implementarea solutiilor Google Apps pe diverse piete, isi deschide filiala in Romania printr-un parteneriat incheiat cu compania locala Appnor. Romania este cea de-a 20-a tara in care Revevol intra cu reprezentanta si pana la final de 2011 isi va adauga alte zece piete. Cele doua companii spera ca parteneriatul le va ajuta sa-si adauge in portofoliu cat mai multi clienti din domeniul Enterprise. UPDATE: Appnor are 15 angajati in tara, iar asocierea cu Revevol va adauga cinci oameni. Intre cele doua companii nu se face fuziune si nici o tranzactie de tipul vanzare - cumparare.

Revevol Romania va fi formata prin asocierea Revevol Group cu Appnor MSP, reseller local Google Apps.

Appnor, companie condusa de Dragos Manac, a promovat solutiile de cloud computing si implementarile pe baza paltformei Google Apps, iar prin asocierea cu Revevol se doreste atragerea unui numar mai mare de clienti companii. Appnor va furniza in continuare servicii sub brandul propriu, insa produsele Google si software vor fi sub brandul Revevol.

Lansarea Revevol Romania a avut loc pe 22 septembrie, in prezenta lui Laurent Gasser, CEO Revevol si a lui Dan Bulucea, sef al Google Romania.

Appnor MSP s-a infiintat in 2010, detine un centru de date in Bucuresti si inchiriaza si administreaza infrastructura virtuala si dedicata clientilor tip business.

Romania este a 20-a tara in care Revevol isi deschide reprezentanta, iar pana la final de an se vor mai adauga zece tari.