In perioada 16 noiembrie – 17 decembrie 2011, portalul de cariera HiPo.ro gazduieste Targul virtual pentru specialisti IT&C, o platforma de interactiune intre cei mai mari angajatori din IT&C (software, hardware, network, business) si specialistii IT aflati la inceput de cariera sau cu experienta profesionala. Printre angajatorii prezenti la aceasta prima editie a evenimentului virtual se numara companii precum Avangate, BrainSpotting, Cosmote, DigitalOptics Corporation, Endava, IBM, Inside Software, iQuest, Microsoft, Nokia Siemens Networks, Vodafone, Oracle, UMT Software.

Targ virtual pentru specialisti IT&CFoto: Hipo.ro

Oportunitatile de cariera reunite de Targul virtual pentru specialisti IT&C includ programe de internship si traineeship pentru studenti, masteranzi sau proaspat absolventi dornici sa inceapa o cariera in domeniu, job-uri entry level, mid level, dar si pozitii pentru seniori. Cateva dintre tipurile de job-uri la care poti aplica in cadrul targului sunt: programator PHP, JAVA, .NET, C, C++, C#, administrator de sistem, specialist IT Hardware, Core Switching Support Engineer, Base Station Support Engineer, Access Transmission Support Engineer, Software Tester, User Interface Specialist, Account Manager IT, Web Optimization Analyst, Technical Writer, Web Designer, Business Intelligence Developer, IT Manager, IT Helpdesk etc.

Iata cum poti profita la maximum de Targul virtual pentru specialisti IT&C:

1. Intra pe www.hipo.ro/targ.

2.Consulta Ghidul IT&C pentru a afla care sunt limbajele de programare de viitor, cele mai cautate certificari internationale in IT, dar si cele mai ofertante job-uri in IT din Europa.

3. Viziteaza standurile virtuale ale companiilor participante.

4. Creeaza-ti un CV pe HiPo.ro si aplica la oportunitatile de cariera care ti se potrivesc.

Un CV nou completat pe HiPo.ro in perioada 16 noiembrie – 31 decembrie 2011 te inscrie automat in cursa pentru castigarea unui iPod Touch 8GB. Afla mai multe pe pagina www.hipo.ro/concurs.

5. Participa la seminarul online de pe 7 decembrie, sustinut de Angela Dobrea, Trainer INTELPROF si Sebastian Vijeu, IT Evangelist Microsoft Romania, pe tema „Tehnologii de viitor: impactul Cloud Computing asupra fortei de munca din IT”. Participarea la seminar este gratuita, dar necesita preinscriere pe HiPo.ro.

6. Recomanda prietenilor Targul virtual pentru specialisti IT&C si poti castiga, prin tragere la sorti, un iPad 2 Apple 16GB 3G. Completeaza formularul de pe pagina www.hipo.ro/recomanda.

Asadar, daca lucrezi in IT&C sau esti interesat sa iti dezvolti o cariera in domeniu, esti asteptat pana pe 17 decembrie pe www.hipo.ro.

Parteneri media: HotNews.ro, 24FUN, RegieLive.ro, Lucrez.in/IT, COMUNIC@TII Mobile, CHIP, Revista de Tehnica si Tehnologie, Club IT&C, 9am.ro, Wall-Street.ro, balaur.ro, HIT.ro, Studentie.ro.