Furnizorul de solutii IT SAP anunta in noiembrie deschiderea unui centru de consultanta cu birouri in Bucuresti, Cluj si Timisoara. Centrul din Romania, impreuna cu viitoarea entitate din Portugalia, sunt primele centre de nearshoring ale SAP in Europa. Caror clienti se adreseaza si ce servicii va asigura noul Nearshore Center SAP? Aplicatiile SAP se preteaza oricarui domeniu de business? Care sunt cele mai cautate aplicatii de business pe plan local?

Valentin TomsaFoto: Hotnews

Ce fel de posturi vor fi disponibile in fiecare dintre cele 3 orase anuntate si care va fi nivelul de salarizare? Cum se desfasoara programul de recrutare si care sunt cerintele la inscrierea participantilor? Cum poti sa devii consultant SAP si cate examinari se sustin inaintea certificarii? Valentin Tomsa, Directorul General al SAP Romania a discutat online cu cititorii HotNews.ro.

Valentin Tomşa se afla la conduderea SAP Romania din 2002. Este licentiat in inginerie si a absolvit Institutul Politehnic Bucureşti in 1987. In perioada 2001-2002 a fost Director de Vânzări pentru IBM Global Services la IBM Romania.

Nota Redactiei:

  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  • Va rugam sa nu adresati mai mult de doua intrebari pentru a da posibilitatea invitatilor sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori.