O companie a ales sa promoveze in Taiwan o noua tableta cu ajutorul unui actor care il imita pe Steve Jobs, are blugi si pulover in stilul fondatorului Apple, face gesturi asemanatoare cu cele ale lui Jobs, insa este inaripat si pronunta doar cateva cuvinte in engleza. Asa cum noteaza si PC World, desi compania care a comandat reclama spune ca este totul in regula, multi nu ar fi de acord cu aceasta parodie gandita sa atraga atentia cu orice pret asupra unui produs.

Imitatie de Steve Jobs inaripatFoto: Captura YouTube

Reclama TV promoveaza tableta Action Pad produsa de Action Electronics, iar in rolul principal un actor il imita pe Steve Jobs, avand blugi albastri, pulover inchis la culoare si o peruca de culoare deschisa.

Personajul pronunta doar cateva cuvinte in engleza "It's amazing," "Finally, I can play with another pad.", restul reclamei este in taiwaneza. Actorul are si doua aripi stil inger...

Compania spune ca reclama este un tribut adus lui Jobs pentru cat de multe a facut in tehnologie si precizeaza ca nu vrea sa profite mediatic folosind imaginea lui.

Evident ca reclama va amuza multa lume si va deranja multa lume, putand fi interpretata ca semn de lipsa de respect fata de un om extrem de apreciat si regretat.