Larry Page, CEO-ul Google, va lipsi atat la intalnirea dezvoltatorilor care incepe miercuri, dar si la prezentarea rezultatelor financiare de la jumatatea lui iulie, motivul invocat fiind probleme la corzile vocale. Deloc surprinzator insa, in piata foarte multi se intreaba daca nu cumva problema este mai grava si se ascund publicului detalii alarmante, scrie CNN.

La finalul saptamanii trecute s-a scris mult despre problemele de sanatate ale sefului Google, Larry Page. Eric Schmdit, cel care a condus Google pana in 2010 si apoi i-a predat stafeta lui Page, spunea ca acesta "si-a pierdut vocea" si momentan nu mai poate tine discursuri in public.

Si Page a dat saptamana trecuta un mail in care le spunea angajatilor ca nu este nimic grav cu el, insa informatiile arata ca el nu va fi prezent nici la conferinta dezvoltatorilor (27 - 29 iunie) dar nici la prezentarea rezultatelor financiare ale Google, la mijloc de iulie.

Faptul ca Google nu a mai spus nimic pe subiect dar si faptul ca Page va lipsi la un eveniment care se va tine peste trei saptamani a determinat aparitia unor zvonuri despre "boala misterioasa" a lui Page si despre faptul ca el ar ascunde elemente pe care actionarii ar fi normal sa le stie.

CNN noteaza ca nu sunt semne ca Page ar fi grav bolnav si in niciun caz nu se pot face comparatii cu situatia lui Steve Jobs. Totusi, chiar daca e spre exemplu un caz grav de laringita, Google nu ar trebui sa nu fie atat de secretoasa si sa nu mai intretina aceasta stare care este propice zvonurilor alarmiste, mai scrie CNN.