A cincea editie a conferintei anuale a Fondurilor de Private Equity si Venture Capital din Europa de Sud-Est va avea loc joi in Bucuresti, eveniment in care se vor intalni antreprenori, investitori, si manageri de top din toate domeniile. Recunoscut ca unul dintre cei mai importanti oameni din industria IT si Internet din Rusia, Aleksander 'Sasha' Galitsky va vorbi despre secretele transformarii unei idei in tehnologie in succes pe bursele internationale. Printre vorbitori vor mai fi si Florin Talpes, fondator si sef al BitDefender si Radu Georgescu, fondator si presedinte al grupului Gecad.

Aleksander 'Sasha' Galitsky este co-fondator si managing partner la Almaz Capital Partners, lider al fondurilor de Venture Capital in Rusia si CSI (Comunitatea Statelor Independente). Fondul sau a investit printre altele si in Yandex, compania care a realizat, atunci cand a fost listata pe NASDAQ anul trecut, cea mai mare cotare din lume, dupa cea a Google. Dupa recenta cotare la bursa a Facebook, Yandex este astazi pe locul al treilea ca marime din lume, dar ramane pe locul intai in Europa.

Conferinta SEEPEA din 28 iunie se afla la editia a cincea si este evenimentul de referinta al fondurilor Private Equity si Venture Capital din Europa de Sud-Est. Agenda evenimentului si informatii suplimentare despre conferinta pot fi gasite pe: www.fundinggrowthconference.com

SEEPEA (South Eastern Europe's Private Equity and Venture Capital Association) a fost fondata in august 2005 de catre fondurile din regiune ca organizatie independenta si non-profit, pentru promovarea intereselor industriei de private equity si venture capital in Europa de Sud-Est.