Aplicatia Star Taxi, lansata la inceputul acestei saptamani, a inregistrat o crestere spectaculoasa a numarului de descarcari, dovedind utilitatea si aplicabilitatea ei in piata.

Star TaxiFoto: ASCEND Netsolutions

In doar 2 zile de la lansare, Star Taxi a ajuns pe prima pozitie in topul aplicatiilor gratuite pe Romania pentru iPhone si iPad in Apple App Store devansand chiar si aplicatia YouTube, iar pe Google Play are 4.5 stele din 5 posibile, cu un numar aproximativ de 5000 de descarcari.

In acelasi timp, interesul din partea taximetristilor a fost coplesitor, cu peste 200 de taximetristi disponibili la lansarea aplicatiei, si cu inca 30 de noi soferi adaugati in fiecare zi. De asemenea, din partea clientilor au existat deja peste 2000 comenzi in doar cateva zile, ceea ce arata un interes mare al clientului de taxi din Bucuresti si probeaza atentia calatorului pentru detalii semnificative precum rapiditatea efectuarii comenzi, informatiile reale din trafic sau Internetul wi fi gratuit din masina pe parcursul cursei.

"Aparent spectaculoasa, cresterea rapida a numarului de descarcari in doar 2 zile valideaza ceea ce noi stiam deja - nevoia de asistenta tehnologica in fiecare activitate, chiar si in solicitarea unui taxi, si dorinta fiecaruia de a beneficia de conditii decente, de la efectuarea comenzii, la vizualizarea profilului taximetristului, alegerea si validarea soferului pentru comanda, vizualizarea masinii in trafic si Internet gratuit pe parcursul calatoriei. Star Taxi este asistentul personal de calatorie prin Bucuresti si vom dezvolta permanent aplicatia pentru a confirma alegerea facuta de utilizatori", a declarat Florin Stoian, CEO FDSV Online.

Aplicatia poate fi descarcata pentru smartphone-urile iOS de aici http://itunes.apple.com/ro/app/star-taxi/id564195177si pentru terminalele Android, de aici https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.startaxi.android.client.