Star Taxi, aplicatia mobila prin care comanzi un taxi in doar cateva secunde, va fi alaturi de participantii de la mega evenimentul acestui sfarsit de saptamana – DreamHack Bucuresti.

Competitia internationala reuneste la Bucuresti numerosi gameri entuziasti care vor simti adrenalina in turnee cu premii totale de 30.000 de euro. Sunt asteptati concurenti, spectatori si jurnalisti din intreaga lume, la un eveniment important al jucatorilor de Counter-Strike, League of Legends si StarCraft.

"Bucuresti este ultima oprire din DreamHack EIZO Open tour iar Star Taxi este dovada ca suntem pregatiti sa acceptam provocarea tehnologiei. Gamerii inraiti nu au nici timp de pierdut si nici nu pot sta departe de lumea virtuala. Pentru ei si pentru oricine altcineva, exista aplicatia Star Taxi, cu care oricine poate comanda taxiul mult mai usor si mai repede. In plus, au acces gratuit la Internet pe toata durata cursei. Ne bucuram sa participam la acest eveniment si consideram ca este o oportunitate de a demonstra ca tehnologia moderna este la ea acasa in Bucuresti", a declarat Florin Stoian, project manager Star Taxi.

"Timp de doua zile, 177 de gameri de top din 22 de tari se vor duela in turnee de StarCraft 2, Counter-Strike 1.6 si League of Legends la DreamHack Bucuresti, si, astfel, vor plasa Romania in centrul hartii mondiale a sportului electronic. Astfel, pe 20 si 21 octombrie, peste 2.000 de spectatori si fani ai sportului electronic vor urmari cea mai tare competitie de sporturi electronice desfasurata pana in acest moment in tara noastra", a declarat Silvi Stroie, presedintele Professional Gamers League (PGL), organizatorul evenimentului.

Pentru toti cei care vin la DreamHack Bucuresti si au aplicatia descarcata pe telefon, Star Taxi organizeaza si un concurs cu premii extrem de atractive.

Disponibila gratuit, aplicatia Star Taxi permite unui utilizator sa isi comande un taxi licentiat, sa vada pozitia lui pe harta in timp real, sa aleaga daca vrea sau nu sa raspunda la apel un anumit sofer, pe baza comentariilor si a ratingului acestuia, acordate de clientii anteriori. In plus, clientul beneficiaza de acces gratuit la Internet Wi Fi pe tot parcursul calatoriei cu taxiul.

La doar 10 zile de la lansare, Star Taxi are peste 10.000 de descarcari pe platformele iOS si Android si zilnic sunt peste 1000 de comenzi operate prin intermediul aplicatiei.

Star Taxi redefineste transportul in Bucuresti si impune un standard ridicat, de siguranta si confort, necesar in orice capitala europeana. Aplicatia poate fi descarcata atat pe Android -

https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.startaxi.android.client, cat si pe iOS- https://

itunes.apple.com/ro/app/star-taxi/id564195177?mt=8&ign-mpt=uo%3D4.