Evernote - companie ce permte utilizatoriloe sa ia diverse feluri de notite ce sunt stocate online si apoi pot fi accesate de pe multe tipuri de terminale - a lansat si in Romania serviciul Business care se adreseaza IMM-urilor. Serviciul costa 10 euro/luna pentru fiecare user si vine cu functionlaitati suplimentare fata de varianta de baza. Evernote are circa 50 de milioane de utilizatori pe plan mondial, din care 30% in SUA.

Pe larg despre Evernote si inedita cultura a companiei puteti citi intr-un interviu HotNews cu CEO-ul Phil Libin

Ce este Evernote

Un soft care permite utilizatorilor sa ia notite pe diverse terminale, de la smartphone, la desktop si de mai multe tipuri, de la simple texte, pana la fragmente de pagini web si clipuri video. Notitele luate sunt stocate in cloud si apoi pot fi accesate de oriunde exista o conexiune internet. Notitele pot fi triate si aranjate in diverse capitole, la ele putand fi facute adnotari. Aplicatia poate fi descarcata gratuit, insa exista si o varianta pe bani, cu mult mai multe caracteristici si cu mai mult spatiu de stocare.

Evernote anunta lansarea Evernote Business si in Romania. Solutia permite companiilor sa foloseasca eficient baza de cunostinte cumulate a tuturor angajatilor si adauga produsului de baza Evernote caracteristici care permit colectarea, descoperirea si distribuirea eficienta a informatiilor intr-o firma.

Peste 2000 de companii s-au inscris in Evernote Business, ca urmare a lansari din luna decembrie a anului 2012 in Franta, Germania, Elvetia, Anglia, Canada, Japonia si SUA. In urmatoarele luni, solutia va fi disponibila in peste alte 50 de tari din EMEA, America Latina si Asia-Pacific.

Evernote Business este disponibil in aplicatiile Evernote pentru Mac, iOS, Android si Windows Desktop. Related Notes se afiseaza in aplicatiile Evernote Mac, Evernote Clearly pentru Chrome si Firefox, Evernote Web Clipper pentru Chrome. Pretul este de 10 Euro per utilizator pe luna,

Utilizatorii Evernote Business pot crea pana la 2GB de continut nou in fiecare luna in agendele personale, dublu fata de cat permite Evernote Premium. Compania primeste inca 2GB suplimentar pe luna, pentru fiecare utilizator, si acest spatiu este comun pentru toate Agendele Business (Business Notebooks).