Network One Distribution (NOD), cunoscuta anterior cu denumirea Asesoft Distribution), lanseaza prima sa tableta cu sistem de operare Windows 8, modelul Serioux SW 971TAB. Tableta dispune de 32 GB stocare SSD, cantareste 900 de grame, iar autonomia de lucru promisa este de 3 ore jumatate. Pretul este de 1.999 lei

Serioux W971Foto: NOD

Tableta Serioux SW 971TAB este echipata cu procesor Intel Atom Dual-Core N2600 cu o frecventa de 1,6 GHz, care permite rularea cursiva a sistemului de operare. Ecranul multi-touch, cu tehnologie IPS, are o diagonala de 9,7 inchi si o rezolutie de 1024 x 768 pixeli.

Tableta integreaza o memorie de tip SSD de 32 GB. Pentru video-conferinte, Serioux SW 971TAB dispune de o camera foto-video frontala de 1,3 MP.

Tabletele Serioux reprezinta una dintre categoriile de focus pentru Network One Distribution. Dupa lansarea acestei categorii de produse, in ultimul trimestru al anului trecut, am inregistrat vanzari de 15.000 unitati, iar pentru anul in curs estimam o cota de piata de 20% si o gama completa de modele", spune intr-un comunicat de presa, Razvan Ziemba, Director General Network One Distribution.

Serioux este un brand romanesc creat in anul 2006 ,iar in prezent se gaseste pe categorii de produse diverse, precum tablete, eBook-uri, sisteme de navigatie, rame foto digitale, media playere, periferice pentru PC-uri si pentru gaming, sisteme audio, camere web si console de jocuri

Network One Distribution (NOD - cunoscuta anterior cu denumirea Asesoft Distribution), companie detinuta integral de Iulian Stanciu, a avut afaceri de 210 milioane euro in 2012, in crestere cu 5% fata de anul anterior.