Printec Group, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii si integrator de sisteme din Europa Centrala si de Est, l-a numit in functia de director pentru Romania pe Dragos Chivu care intre 2008 si 2011 a condus Nokia-Siemens Networks Romania, iar apoi a fost director de marketing la Vodafone. Printec Group are 150 de angajati in Romania, este prezenta in 15 tari, iar sediul este la Atena.

Dragos ChivuFoto: Printec Group

Dragos Chivu preia functia de la Toni Cristescu, acesta fiind numit presedinte al Consiliului de Administratie si director al diviziei de Sector Public la Printec.

Chivu are o experienta de peste 15 ani in sfera telecom, lucrand pentru companii precum Orange, Telemobil, Nokia si Nokia Siemens Networks. Anterior venirii la Printec, a ocupat pozitia de Data Marketing Director in cadrul Vodafone Romania.

Chivu a activat si ca membru in board-ul Romtelecom dar si in cadrul Institutului National de Cercetare in Telecomunicatii. Este absolvent al Politehnicii Bucuresti, detine un MBA de la ASEBUSS si Kennesaw State University si urmeaza un doctorat in marketing in cadrul Academiei de Studii Economice.

Chivu a condus filiala locala a Nokia Siemens Networks intre octombrie 2008 si iunie 2011, iar din primavara lui 2011 pana la final de 2012 a fost Data Marketing director la Vodafone.

Ca si Director General al Printec Group Romania, Dragos Chivu va coordona 150 de angajati.

Printec Group a avut in 2011 o cifra de afaceri de 59,2 milioane lei pe plan local, iar profitul net a fost de 7,19 milioane lei.

Printec Group furnizeaza solutii integrate in domenii precum tranzactii automatizate, telecomunicatii & networking si securitatea informatiei. Compania are peste 800 de angajati in Europa, fiind prezenta in tari precum Croatia, Serbia, Cipru, Slovacia si altele.