Sony a lansat in Romania noua gama de televizoare "smart" Bravia, care a fost prezentata anul acesta la Consumer Electronics Show in Las Vegas, iar cei care cumpara o serie de modele de varf de gama primesc cate un smartphone Xperia, ca parte a unei campanii europene ce se incheie in iulie. Modelele lansate au diagonale cuprinse intre 32 si 55 inchi, iar cel mai scump ajunge la circa 13.000 lei.

Sony Bravia W9Foto: Sony

Sony deruleaza o campanie europeana prin care, la cateva modele de televizoare, este oferit gratuit un smartphone, tinand cont de faptul ca terminalele se pot sincroniza prin tehnologia NFC cu smart TV-urile.

Astfel, cei care cumpara modelul Bravia W8 primesc telefonul Xperia L, iar Bravia W9 vine cu telefonul mobil Xperia Z. Campania se deruleaza in perioada 29 mai - 14 iulie in magazinele Sony Center, Media Galaxy, Altex, Domo, Flanco, eMAG, Metro si Carrefour. Preturile televizoarelor pentru care este valabila campania sunt cuprinse intre circa 6.700 si 13.000 lei.

Modelul KDL-W905A este disponibil cu o diagonala de 55 inchi si 46 inci, iar modelul KDL-W805A este disponibil in doua variante, de 55 inchi si 47 inchi. Modelul KDL-W650A este disponibil in doua variante de 32 si 42 de inchi.

Toate modelele din noua gama au modul Wi-Fi incorporat si vin echipate cu procesorul de imagine X-Reality PRO al Sony.