Facebook are peste un miliard de utilizatori pe plan mondial si brand-urile cele mai cunoscute sunt urmarite de zeci de milioane dintre ei. Cati fani au cele mai populare zece brand-uri si din ce tari vin acestia puteti afla din articol, iar la final puteti citi despre cele mai urmarite zece companii in Romania.

Coca Cola are peste 69 milioane de fani, cei maui multi fiind din Brazilia si SUA, peste 10 milioane fiecare, Mexic, Franta si Argentina avand pste 3 milioane

Red Bull are peste 39 milioane de like-uri, peste sase milioane venind din SUA urmata de India, Mexic si Brazilia.

Converse - Producatorul de incaltaminte si imbracaminte a strans peste 36 milioane de like-uri, aproape un sfert venind din SUA, peste trei milioane din Mexic si mai bine de 1,5 milioane din Italia.

Starbucks are 35 milioane de like-uri din care aproape jumatate in SUA. Mexic, Filipine si Marea Britanie sunt tarile cu popularitate mare pentru aceste cafenele.

Playstation are aproape 35 milioane like-uri, SUA contribuind cu peste 7 milioane, urmata de Mexic, Brazilia si Argentina.

Oreo - Celebrii biscuiti au strans peste 34 milioane de like-uri, din care o treime din SUA si cateva milioane din Mexic, Marea Britanie si Argentina.

WallMart are 31 milioane de like-uri din care peste 90% vin din SUA. Mexic si Canada sunt pe podium, insa cu doar cateva sute de mii de like-uri.

iTunes are peste 30 milioane de fani, din care o treime in SUA si peste doua milioane in Mexic si Regatul Unit.

McDonald's are peste 29 milioane de fani pe plan mondial, o treime venind din SUA, urmata de patru tari cu peste un milion de fani: Brazilia, Filipine, Argentina si India.

BlackBerry are peste 28 milioane de fani, iar SUA nu este pe primul loc, ci pe locul secund, dupa Indonezia. Top cinci este inchis de India, Mexic si Venezuela.

Cele mai populare brandu-uri din Romania

La companii, Lidl Romania are cei mai multi fani pe Facebook, aproape un milion, Pepsi si Coca Cola au trecut de 750.000 de fani, AQUA Carpatica, Doncafe, AVON si Nivea au depasit 600.000, iar printre brand-urile care au trecut de pragul de jumatate de milion se numara: Proiectul Rosia Montana, McDonald's, Heineken, KFC si Lenor.