Yahoo! are probleme nesfarsite cu Mail-ul si clar ca ceva nu e in regula acolo. Nu este o exagerare, fiindca Yahoo! Mail nu a putut fi folosit incepand cu ziua de luni de un mare numar de useri, iar altii nu au mai primit mail-uri intre 25 noiembrie si 9 decembrie. Compania spune ca e o problema de hardware mult mai dificila decat s-ar fi asteptat, insa la capitolul imagine pierderile sunt mari, scrie ZD Net.

Yahoo! a schimbat designul Mail-ului in septembrie si a primit critici nenumarate, multi spunand ca vor trece la Gmail pentru ca Yahoo! a stricat unul dintre produsele care inca mai au succes. Apoi, in noiembrie s-a aflat ca nici macar angajatii companiei nu sunt prea dornici sa foloseasca acest serviciu, iar acum apare cea mai lunga perioada in care mailul nu a functionat pentru un numar de useri.

Nu se stie cati au fost afectati, insa de luni pana miercuri un mare numar de useri nu au putut folosi clientul de mail. Yahoo! spune ca e o problema de hardware la unul dintre centrele de date si adauga ca defectiunea a fost mai grava decat s-ar fi crezut.

Yahoo! spune ca lucrurile s-au reolvat, insa sub presunea nemultumitilor care s-au plans pe internet, a trebuit sa admita ceva si mai grav: ca la un numar de utilizatori nu au intrat e-mail-uri in Inbox intre 25 noiembrie si 9 decembrie, adica doua saptamani. Yahoo! spune ca lucreaza pentru actualizarea acestor mesaje.

Sunt utilizatori care s-au plans ca din 25 noiembrie nu au mai putut folosi deloc Yahoo! Mail, insa pentru nicio categorie nu se pot da cifre exacte. Cert este ca exista cateva probleme grave cu Yahoo! Mail, iar compania a trebuit sa admita asta, chiar daca in exprimare este rezervata si le minimalizeaza, scrie ZD Net.

Problemele sunt serioase fiindca mailul abia a fost "infrumusetat", iar compania isi punea toate sperantele in aceste schimbari gandite sa mai aduca atractivitate cand e vorba de Yahoo!, un brand care domina internetul acum un deceniu, insa in prezent e la pamant.