Siveco Romania, cea mai mare companie romaneasca de software, a anuntat luni numirea lui Mihai Tudor, fostul director executiv comercial pentru segmentul de business Romtelecom in perioada 2012-2013, in functia de vicepresedinte al companiei. Mihai Tudor (53 de ani) are o experienta de peste 25 de ani in industria locala si internationala de IT&C, iar in perioada 2006-2010 a condus IBM Romania, fiind ulterior promovat director general al IBM pentru sud-estul Europei.

Mihai TudorFoto: Romtelecom

Mihai Tudor, de profesie inginer electronist, a fost director de vanzari al companiei IBM Romania in perioada 1998-2001, manager cu resposabilitati regionale pe linie de business pentru Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa la sediul IBM din Viena in perioada 2001-2006, iar in perioada 2006-2010 a condus IBM Romania in calitate de director general, fiind ulterior promovat director general al IBM pentru sud-estul Europei.

In perioada 2012-2013, a fost directorul executiv comercial pentru segmentul de business Romtelecom.

  • "Am convingerea ca experienta lui manageriala si comerciala ne va ajuta sa ne indeplinim obiectivele ambitioase de crestere internationala a companiei. 2014 promite sa fie un an exceptional pentru noi toti", a declarat Irina Socol, Presedintele si Directorul General Siveco Romania.

Compania Siveco a fost infiintata in 1992 si are, la nivel international, peste 1.300 de angajati. In 2012, Siveco a inregistrat afaceri in valoare de aproape 47 miloane de euro si un profit net de circa 4,2 milioane de euro.

Solutiile informatice ale companiei sunt folosite in activitatea unor institutii publice precum: Ministerul Agriculturii, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Sanatatii, Ministerul pentru Societatea Informationala, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul de Finante.