Un producator de mezeluri si de conserve de carne va lansa intr-o serie limitata un adaptor care, conectat la iPhone, poate functiona pe post de alarma ce te trezeste in miros si in sfarait de sunca la tigaie. Doar un numar limitat de doritori vor primi excentricul adaptor, in urma unui concurs.

iPhone cu miros de baconFoto: Captura YouTube

Compania Oscar Mayer a venit cu ideea si a creat si o aplicatie ce poate seta alarma iPhone-ului sa aiba sunetul de sunca pusa in tigaie la prajit. Elementul interesant este adaptorul ce adauga si mirosul suncii de porc.

Nu e vorba de o lansare la scara mare, ci doar de un numar limitat de adaptoare ai caror castigatori vor fi desemnati printr-un concurs. Ei vor primi si un cartus de rezerva ce poate fi folosit dupa ce cartusul initial se consuma. Adaptorul functioneaza daca e conectat la mufa de casti a smartphone-ului. Principiul de functionare e asemanator cu acele odorizante de camera ce merg cu baterii.

Cei de la compania care a avut ideea spun ca atat de multi oameni vorbesc despre bacon (sunca) pe retele sociale, incat o astfel de idee sigur va bucura mult lume, mai ales in SUA unde sunca prajita este la mare cinste.