​Stii cum poti avea propriul server in cloud in mai putin de 2 minute? Cloudini este un nou serviciu romanesc de infrastructura in cloud pentru care platesti doar capacitatea utilizata, fara a avea vreo obligatie contractuala pe termen lung. Fie ca ai nevoie de un server pentru o aplicatie web noua, pentru dezvoltare si testare sau pentru o platforma e-commerce, il poti folosi imediat in cloudul nostru public.

Server cloud in 2 minuteFoto: cloudini.ro

Stii cat de simplu poti incerca serviciul? Pentru inceput, platesti un 1 EUR pentru activarea contului, pe care Cloudini il doneaza catre Wikipedia. In schimb, primesti 10 EUR credit cu care poti sa pornesti un server si sa testezi diverse configuratii timp de 2 saptamani. Astfel, cu doar 1 euro investit, primesti servicii gratuite si posibilitatea de a testa serverele Cloudini si, in plus, sustii Wikipedia, cea mai mare enciclopedie gratuita din lume, care sigur te-a ajutat cel putin o data.

“Avem o interfata client usor de folosit, costuri clare si preturi mici. Cloudini este construit in intregime pe solutii open-source. Credem ca suntem potriviti firmelor in crestere care au nevoie de capacitate suplimentara rapid, pe perioade scurte, cu performante tehnice foarte bune, dar si firmelor software care testeaza configuratii diverse in cautarea solutiei optime. Cum toti clientii sunt atenti la costuri, vor aprecia ca pot avea un server platind 3 eurocenti pe ora” a declarat Lucian Bîlã - C.E.O. Appnor MSP

La fel de important este ca ai disponibilitatea garantata prin SLA si suportul unei echipe din Romania cu o indelungata experienta in cloud computing. Serviciile Cloudini sunt folosite deja de companii de renume din Romania, dezvoltatori de soft, dar si de bloggeri sau agentii de webdesign, care au descoperit deja avantajele serviciilor de cloud oferite de profesionisti".