Televiziunea este una dintre putinele lucruri care au ramas in trecut cu o interfata oribila care trebuie "reparata", a spus Tim Cook, CEO al Apple, intr-un interviu la Charlie Rose Show. Totusi, el nu a dat vreun indiciu ca Apple ar avea de gand sa lanseze ceva rervolutionar in domeniu, multumindu-se sa spuna ca examineaza cu atentie domeniul.

"Televiziunea este un domeniu de care suntem foarte interesati - iar aici imi aleg cuvintele cu grija - ganditi-va cat de mult s-a schimbat viata si cat s-au schimbat toate lucrurile din jurul nostru. Ei bine, haideti sa fim cinstiti: televiziunea a ramas blocata in anii 70', cand mergi in sufragerie sa te uiti la TV e ca si cand dai timpul inapoi, interfata e groaznica, e oribila", spune seful Apple, facand referire si la faptul ca pierzi o emisiune daca nu esti in acel moment acasa sau daca uiti sa o inregistrezi.

Apple are un produs pe partea de TV, un set-top box care are peste 20 de milioane de useri, insa s-a vorbit de un "televizor" Apple care ar putea avea o interfata speciala si ar schimba modul cum interactionam cu aparatul in sine. Apple nu a confirmat nimic insa si se pare ca problema nu consta in construirea unui terminal reusit, ci in semnarea unor intelegeri cu marile retele media.

"Nu vreau sa vorbesc despre ce vom lansa", s-a multumit Cook sa spuna, cand a fost intrebat daca vrea sa "repare" intr-un fel interfata invechita. El a spus ca set top-box-ul Apple TV e un succes si ca se tot adauga continut video. Tot in interviul cu Charlie Rose, Tim Cook a spus si ca Apple lucreaza la produse despre care nu au aparut inca zvonuri.