Pentru evenimentul Black Friday din acest an, aflat deja la a patra editie, clientii au asteptari mult mai mari fata de anii anteriori. Pe langa reducerile substantiale, clientii doresc servicii premium, transport gratuit si foarte rapid.

Market onlineFoto: marketonline.ro

Pentru evenimentul anului, Black Friday 2014, echipa magazinului MarketOnlinea inceput pregatirile inca din vara: negocieri cu furnizorii privind produsele dar si serviciile de depozitare si logistica, configurarea serverelor, planificarea tuturor activitatilor.

“Dorim ca produsele sa ajunga in cel mai scurt timp la clientii nostri si estimam un maxim de 3 zile lucratoare pentru livrarea tuturor comenzilor din cadrul acestui eveniment. Anticipand o crestere cu 30% a numarului de comenzi pentru Black Friday 2014 si avand un numar de peste 20.000 de produse pregatite pentru acest eveniment, am optat si in acest an pentru colaborarea cu un operator logistic cu experienta.” declara Andrei Cracea, manager al MarketOnline.ro.

In data de 21 noiembrie, pe site-ul MarketOnline.rovor fi afisate reduceri de pana la 75%, iar clientii vor putea profita de preturi speciale pentru: televizoare, tablete, telefoane, laptopuri, electrocasnice mari si mici, componente PC, aparate foto si produse de ingrijire personala.

“In acest an ne asteptam la o crestere a valorii comenzii medii. Daca anul trecut aceasta a fost in jur de 800 RON, in acest an valoarea medie a cosului va creste pentru ca, fata de anul trecut, avem in plus in oferta de Black Friday si produse premium.” mai declara Andrei Cracea.

Printre produsele din gama premium pe care www.MarketOnline.ro le va avea in oferta de BlackFriday se pot mentiona: un laptop de ultima generatie cu un procesor puternic (Intel Core i7) care va putea fi achizitionat cu un discount de 700 RON, un ultrabook cu Windows 8 preinstalat va putea fi achizitionat cu un discount de 1.200 RON, un Smart TV cu rezolutie Ultra HD 4k de 200 cm va avea un discount de 10.000 RON, un produs profesional, foarte cautat in randul femeilor, Epilator IPL cu lumina intens pulsata va avea un discount de 700 RON!

Printre cele mai populare produse din oferta de anul trecut putem mentiona: Telefoanele Samsung Galaxy S4 (i9505) si LG Nexus 4, Televizorul LG 32LA620S de 81 cm. In acest an atentia cumparatorilor se va indrepta tot catre aceste categorii de produse – telefoane, televizoare dar si laptopuri, tablete, electrocasnice.

Iar pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, MarketOnline a facut si o selectie de produse care pot fi achizitionate de cei care doresc sa faca mici cadouri celor dragi - boxe portabile, casti bluetooth, baterii externe si produse de ingrijire personala care vor beneficia de asemenea de discounturi de pana la 75%.