Motorul de cautare online Google le ureaza utilizatorilor sai "Sarbatori fericite!", joi, in ziua de Craciun, printr-un logo special, care, prin intermediul unei melodii si al unor imagini, reda atmosfera din perioada sarbatorilor de iarna, surprinsa in toate colturile lumii.

Dupa ce, marti si miercuri, Google a afisat primele logouri gandite special pentru sarbatorile de iarna din acest an, joi, in ziua de Craciun, motorul de cautare online prezinta un nou logo, care ilustreaza o serie de povesti din toate colturile lumii, din aceasta perioada festiva, relateaza Mediafax.

"Sarbatori fericite din partea Google!" - aceasta este urarea publicata pe prima pagina a motorului de cautare Google Romania joi.

Noul logo seamana cu o felicitare de Craciun, avand in vedere ca poate fi distribuita atat pe Twitter si Facebook, cat si pe e-mail. Doodle-ul Google prezinta, prin intermediul unei melodii si al unor imagini, atmosfera din perioada sarbatorilor de iarna, surprinsa in toate colturile lumii, de la oamenii care alearga dupa cadourile de Craciun, cei care calatoresc pentru a ajunge la timp acasa pana la cei care isi petrec vacanta la munte.

La fel ca si in anii precedenti, Google celebreaza in stilul propriu sezonul sarbatorilor de iarna si incearca sa ii faca pe oameni sa simta spiritul Craciunului.

Google isi schimba logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.