​Google a deschis la Londra primul sau magazin sub brand propriu, spatiu de retail in care se gasesc produsele companiei si unde oamenii pot experimenta pe ecrane tactile imense aplicatiile Google, cum ar fi Google Earth.

Google StoreFoto: Captura YouTube

Nu trebuie sa tragem concluzia ca Google va deveni retailer clasic, insa gigantul american face diverse experimente, iar magazinul "fizic" este un loc in care mii de oameni pot afla informatii despre produsele companiei intr-un spatiu ultra-modern,

Google va tine diverse evenimente la magazin, consultantii vor explica in detaliu diversele produse, iar ca locuri de distractie exista un ecran mare pe care vizitatorii pot explora lumea prin Google Earth, dar si unul in care poti crea doodle-uri.

Este prima oara cand Google a deschis un magazin sub brand-ul propriu, acesta fiind situat in Londra pe Tottenham Court Road intr-un spatiu al retailer-ului Currys. Google a mai avut un magazin “Chromezone” in aceeasi zona acum patru ani, iar in Australia a avut zone Androidland in diverse magazine.