Hitler poarta o banderola cu logo-ul Apple, compania care este comparata cu nazistii fiindca este aroganta si tiranica. Asa arata mesajul miliardarului chinez Jia Yueting a carui companie va lansa un smartphone si avea nevoie sa faca valuri in pregatirea evenimentului. Apple a fost de multe ori criticata pentru ecosistemul inchis, insa comparatiile cu nazistii sunt deja prea mult.

Comparatia dintre Apple si nazistiFoto: Weibo

Afaceristul are o avere estimata la 3,8 miliarde dolari, noteaza The Verge, iar compania sa video Leshi TV va lansa un prim smartphone. Pentru acest model s-a creat un mesaj de teasing, iar in el este infatisat desenul unui Hitler ce poarta o banderola cu sigla Apple.

In mesaj apare si text in care iOS e comparat in mod defavorabil cu Android: aroganta si tiranie VS colaborare si libertate.

Yueting spune ca abordarea Apple, cand e vorba de smartphone-uri, impiedica inovatia si afecteaza interesele utilizatorilor "Sub regimul arogant al dominatiei iOS pe care dezvoltatorii din toata lumea s-au obisnuit sa-l urasca, noi intrebam: este ok acest tip de inovatie?", spune el, catalogand Apple ca fiind un imperiu decadent.