​Prima intalnire dintre Zuckerberg si Frank Gehry a fost acum trei ani, iar fondatorul Facebook i-a cerut un spatiu care sa nu fie incarcat de elemente, ci sa fie simplu si ingineresc. A rezultat ceea ce seful Facebook desemneaza ca fiind cel mai mare spatiu de birouri din lume, o camera unde pot lucra mii de oameni.

Noul sediu FacebookFoto: Facebook

Nu lipsesc insa nicii spatiile separate unde oamenii pot lucra in tihna. Zuckerberg spune ca in mod intentionat sediul nu este pretentios, nu este "fancy", ci e gandit pentru productivitate si schimbul rapid de idei intre mii de angajati.

Pe acoperis este o gradina mare cu 400 de copaci si o poteca de 800 de metri lungime, pentru plimbare.

Canadianul Frank Gehr s-a nascut in 1929 si este printre cei mai cunoscuti arhitecti din lume, fiind celebru mai ales pentru muzeeul Guggenheim din Bilbao.