Cu ceva timp in urma, cand smartphone-urile erau considerabil mai mici, butonul circular care a devenit o emblema pentru iPhone nu dadea prea multe batai de cap, scrie Playtech.

HotNews.roFoto: Hotnews

Totusi, pe masura ce produsele Apple au devenit din ce in ce mai mari, acesta a devenit o problema, caci ocupa prea mult spatiu. Potrivit DigiTimes, Apple ar putea planui sa incorporeze un buton virtual in home screen-ul viitoarelor iPhone-uri.

Bineinteles, acesta ar avea identificarea prin atingere inclusa, asadar butonul fizic nu ar mai avea nicio utilitate.

Apple Insidera confirmat raportul si a adaugat ca aceasta noua tehnologie nu va fi implementata inainte de 2017, cand ar trebui sa apara iPhone 7s. Asadar, ramane de vazut daca inovatia va veni odata cu noua generatie.

Pana atunci, asteptam lansarea iPhone 6s si 6s Plus, care se presupune ca va avea loc pe data de 25 septembrie. iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor avea display-uri cu rezolutii full HD, respectiv QHD, procesoare Apple A9 si mai multa memorie RAM. Spatiul de stocare ar putea varia intre 16 si 128GB. O alta mare schimbare la cele doua terminale va fi camera foto. Aceasta va avea 12MP, fata de cei 8MP pe care i-am tot vazut de la iPhone 4S incoace, potrivit Playtech.

Citeste si:

Windows 10 gratuit - Exista totusi o portita pentru membrii Windows Insider

Aplicatii recomandate pentru Android pe care orice utilizator trebuie sa le aiba