Facebook Messenger devine o aplicatie din ce in ce mai complexa. Desi nu ne-a placut initial faptul ca cei de la Facebook ne-au obligat sa o instalam separat pentru a trimite mesaje, trebuie sa ne conformam cu faptul ca acum e o aplicatie independenta. Acum, noii utilizatori se pot loga si trimite mesaje chiar fara a avea un cont Facebook, scrie Playtech.

Functioneaza similar WhatsApp, adica tot ce ai de facut este sa iti introduci numele si numarul de telefon. Apoi, vei putea conversa cu prietenii care au cont, prin asocierea numerelor de telefon, scriu cei de la Yahoo! Tech.

Desi este putin ciudat si improbabil ca cineva sa foloseasca Facebook Messenger fara un cont Facebook, acest pas nu face decat sa confirme faptul ca dezvoltatorii vor sa transforme aplicatia in cea mai populara de acest tip. Dupa introducerea functiei de conferinta video, aceasta aplicatie a devenit un concurent foarte serios pentru servicii precum Skype, Hangouts sau Facetime. In prezent, numara peste 600 de milioane de utilizatori globali.

De asemenea, candva banala aplicatie de mesagerie a devenit o platforma pentru alte mici aplicatii, extensii si functii avansate create de companii mai mari sau mai mici. Practic, in interiorul programului pentru conversatii virtuale, poti rula alte programe care nu trebuie sa fie neaparat adiacente ideii de chat.

Citeste si: