Twitter a anuntat ca mesajele private dintre utilizatori nu vor mai fi limitate la 140 de caractere, compania spunand ca prin aceasta schimbare isi va incuraja userii sa nu se mai simta constransi de limita de caractere si sa se exprime in voie. Limita de 140 de caractere este insa mentinuta la postarile clasice, de pe timeline.

HotNews.roFoto: Hotnews

Twitter are 300 de milioane de utilizatori, insa mare problema a retelei este ca nu prea mai reuseste sa-si creasca baza de useri si nici rezultatele financiare nu sunt multumitoare.

Twitter a incurajat prin diverse schimbari mesajele private dintre utilizatori, iar acum a inlaturat si limita de 140 de caractere, maximul fiind de 10.000 de caractere.

Cei de la Twitter spun ca tot mai multi useri isi trimit mesaje private si limita de 140 de caractere ingreuna conversatia, fiindca in multe cazuri trebuia eliminate diverse lucruri pentru ca mesajul sa "incapa" in cele 140 de caractere. Acum, cu constrangerea inlaturata, utilizatorii se pot exprima mai liber si pot sa-si trimita fara grija multe tipuri de continut.