Daca sunteti fani ai produselor Apple, aveti multe motive sa investiti in noile iPhone-uri, datorita performantei sporite si a catorva artificii software si hardware. Nu acelasi lucru este valabil daca ati alergat tot timpul dupa dispozitive mai compacte, mai usoare sau cu baterie mai mare, potrivit Playtech.

Apple iPhone 6SFoto: Apple

Daca sunteti fani ai produselor Apple, aveti multe motive sa investiti in noile iPhone-uri, datorita performantei sporite si a catorva artificii software si hardware. Nu acelasi lucru este valabil daca ati alergat tot timpul dupa dispozitive mai compacte, mai usoare sau cu baterie mai mare. Daca ieri aflam ca iPhone 6S este are o baterie mai mica in comparatie cu iPhone 6, acum aflam ca noile iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt semnificativ mai grele decat modelele de acum un an, dar si un pic mai groase.

Conform capturii de ecran de mai jos, desprinsa de pe pagina de specificatii Apple, se poate vedea cat se poate de clar ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt mai groase cu 0,1 inci sau 0,25 milimetri fata de iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

Integral pe Playtech