Snapchat, aplicatie celebra pentru faptul ca mesajele trimise se "autodistrug" dupa cateva secunde din momentul vizionarii, a lansat un serviciu prin care cei care platesc, le pot revedea. Serviciul este valabil in SUA si costa 99 de centi pentru trei mesaje redfiuzate. Aplicatia, care are aproximativ 100 de milioane useri/zi, este folosita mult de adolescenti pentru sexting (mesaje care contin fotografii cu continut sexual explicit).

-Foto: Snapchat

Snapchat, despre care s-a scris ca Facebook a vrut s-o cumpere cu 3 miliarde dolari, a devenit celebra exact pentru faptul ca mesajele trimise, dispar la cateva secunde dupa ce destinatarii le vad. Acest lucru este atractiv pentru cei care vor sa trimita fotografii intime fara teama ca ar putea ajunge sa fie postate de altcineva pe internet.

Ei bine, acum Snapchat se foloseste de modelul de afaceri si ofera o "portita" interesanta, practic o optiune prin care userii pot revedea contra cost unele mesaje, cu 99 centi pentru trei mesaje. Un mesaj poate fi insa vizionat doar o singura data.

Exista in prezent o optiune prin care un singur mesaj pe zi poate fi vizionat inca o data, insa nu este suficient.

Cei de la Snapchat spun ca a devenit frustrant pentru cei care primesc multe mesaje "snaps" faptul ca nu le pot revedea, iar acum a lansat optiunea pentru acest lucru, compania avand si o noua sursa de venit datorita acestei aplicatii.

Snapchat a fost infiintata in 2011 si este evaluata de unele surse la 15 miliarde dolari.