Exista de mult optiunea de a filtra email-urile ce pareau a fi spam-uri si sa le elimini din inbox, dar pentru asta trebuia sa urmezi niste pasi care te puteau baga serios in ceata. Noua optiune de la Gmail care s-a lansat astazi marcheaza aparitia unui buton de "block" amplasat in partea de jos a unui e-mail. Astfel, prin selectarea noii optiuni, viitoarele mesaje de la persoanele blocate vor ajunge direct in sectiunea de spam, scrie Playtech.

GMail-logoFoto: Playtech

In plus, Google pune acum la dispozitia noastra optiunea de dezabonare. Aceasta are rolul de a elimina numele nostru dintr-o lista de corespondenta, fara sa trebuiasca sa parasim aplicatia Gmail. Optiunea este perfecta in cazul in care dorim sa nu mai primim newsletter-e la care ne-am abonat in trecut, dar de care nu mai suntem interesati. Noutatile de la Gmail sunt deja disponibile in versiunea web a aplicatiei, iar saptamana viitoare vor veni si pe dispozitivele Android.

Conform Gizmodo, solutiile aduse de Google nu sunt cele mai perfecte. Intr-o lume ideala, Gmail ar trebui sa ne arate numai lucrurile care ne intereseaza. Asa ne-au promis anul trecut, dar se pare ca nu s-au tinut de cuvant. Cu toate astea, Gmail-ul de astazi este mai bun decat Gmail-ul de ieri, asa ca avem suficiente motive sa ne bucuram de noutatile aduse de Google.

Iti recomandam