Microsoft a lansat Skype Translator acum aproape un an de zile sub forma unei aplicatii de sine statatoare, construita pentru Windows 8. Acum, compania integreaza optiunea de traducere direct in versiunea desktop a aplicatiei Skype, devenind astfel disponibila pentru utilizatorii de Windows 7, Windows 8 si Windows 10, potrivit Playtech.

skype-translatorFoto: Playtech

La momentul lansarii vor fi disponibile sase limbi, incluzand engleza, franceza. germana, italiana, mandarina si spaniola. Acum vei putea purta o conversatie in oricare dintre acestea fara ca macar sa stii o boaba din limba respectiva.

"Visam de mult ca Skype sa distruga barierele lingvistice si sa aproprie oameni din intreaga lume. Cercetatorii, ingineri si alti angajati Microsoft au muncit din greu pentru a transforma in realitate acest vis, si suntem nerabdatori sa aducem aceasta tehnologie pe cat mai multe dispozitive", a declarat un reprezentat din echipa Skype, pentru The Verge.

In decursul saptamanilor ce urmeaza, Microsoft va lansa o actualizare pentru varianta desktop a aplicatiei Skype, iar un buton pentru traducere va aparea in fereastra de conversatie. Poti activa traducerea atat pentru mesajele vocale, cat si pentru cele scrise. Cele din urma beneficiaza de 50 de limbi in care vor putea fi traduse, asa ca iti poti face prieteni din toate colturile lumii.

Iti recomandam