Intr-o lume in care atat companiile mari cat si institutiile de stat gestioneaza o cantitate uriasa de date confidentiale, atacurile informatice sunt tot mai bine tintite si tot mai periculoase. Infractorii cibernetici urmaresc sa puna in joc reputatia companiilor si sa gaseasca vulnerabilitati care ar putea costa sute de mii de euro. Cum se raspunde in cazul unui atac si ce pot face companiile pentru a fi cu un pas inaintea atacatorilor puteti afla de la Bogdan Botezatu, Senior e-Threat Analyst, Bitdefender.

Bogdan Botezatu, BitdefenderFoto: Arhiva personala

Scurta biografie

Bogdan Botezatu este expert in securitate cibernetica si editor la HOTforSecurity.com. S-a alaturat echipei Bitdefender in 2007 si in prezent este Senior eThreat Analyst. A facut parte din echipele care au dezvoltat Bitdefender USB Immunizer si Bitdefender Removal Tools. Domeniile sale de expertiza sunt: cyberwarfare si mobile and social networks malware.

  • Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articolului
  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana