Cei care cauta "filme gratuite online" probabil ca nu vor vedea niciodata in rezultate Paramount Vault. Cu toate acestea, canalul exista si contine peste 100 de filme ale cunoscutei companii americane, potrivit Playtech.

Paramount a fost responsabil, pe parcursul timpului, de lansarea unor filme extrem de importante precum "Forrest Gump", "Titanic" sau "TopGun". Din pacate niciunul dintre acestea nu este disponibil pe YouTube. In schimb, au fost publicate unele dintre productiile mai putin cunoscute.

Astfel, veti avea parte de productii precum "Masters of the Universe", "Where's Marlowe" sau "Ghost Team One". Probabil cel mai cunoscut titlu din intreaga lista de filme este "The Texas Chainsaw Massacre". Din cate se pare, Paramount Vault exista de ceva vreme pe YouTube, insa nu a atras atentia decat dupa ce un utilizator de reddit a postat un mesaj intr-o sectiune dedicata filmelor.

Dupa cum scriu si cei de la Forbes, miscarea este una extrem de inteligenta din partea americanilor. Faptul ca oamenii vor avea parte de cateva filme in mod gratuit pe YouTube ii va ajuta pe cei de la Paramount sa-si creeze o imagine mai buna si sa castige o suma de bani (infima, ce-i drept, daca luam in considerare veniturile lor) din publicitate.

Citeste si:

Topul canalelor de YouTube romanesti: ce videoclipuri urmaresc romanii pe internet

Stramosul autobuzului de astazi are o istorie pe care putini o stiu

Zece produse resigilate pe care le poti cumpara la oferta inainte de Black Friday