​Mark Zuckerberg spune ca se lucreaza la o solutie pentru rezolvarea unui lucru extrem de enervant pe Facebook: invitatiile pe care milioane de oameni le primesc pentru a juca Candy Crush si alte jocuri, scrie BBC. Foarte multi primesc aceste invitatii, desi nu au jucat niciodata ceva pe Facebook si nici nu vor asta.

HotNews.roFoto: Hotnews

La o sesiune de Q&A in India, la Delhi, fondatorul Facebook a fost intrebat din sala cum poate un utilizator sa nu mai primeasca invitatii la diverse jocuri. Zuckerberg spune ca aceasta chestiune a fost discutata tot mai des si a explicat sa se lucreaza la o solutie.

El a spus ca i s-a comunicat faptul ca exista o serie de setari putin invechite ce permit inca trimiterea de invitatii la Candy Crush chiar si catre cei care au primit altele si in trecut, dar mai ales celor care nu au jucat niciodata pe Facebook si deci nu ar avea de ce sa tot primeasca altfel de spam.

Zuckerberg spune ca pana acum acest lucru nu reprezinta o prioritate si de aceea nu s-a schimbat nimic. Insa acum foarte multa lume cere o modificare, astfel ca se va face.