Daca ati ajuns sa depindeti de OneDrive pentru nevoile voastre de backup online, Microsoft va anunta ca trebuie sa reveniti asupra deciziei, scrie Playtech.

MicrosoftFoto: HotNews.ro

Intr-o schimbare de atitudine ce pare a fi o gluma mai mult decat un comunicat de presa, cei de la Microsoft au anuntat oficial ca micsoreaza toate limitele de stocare pentru abonamentele OneDrive, incepand cu cele gratuite si terminand cu cele contra cost. Toate schimbarile vor intra in vigoare incepand cu 2016, deci mai aveti cateva luni pentru a face backup la vechile backup-uri.

Dupa ce a atras un numar semnificativ de abonati la Office 365 anul trecut pentru ca le-a promis acelora stocare nelimitata pe OneDrive, oficialii Microsoft au sters cu buretele respectiva intelegere. De acum inainte, indiferent daca sunteti utilizatori de Office 365 Home, Personal sau University, spatiul de stocare in cloud la care veti avea acces este de 1TB, la fel ca inainte de implementarea super ofertei. Decizia radicala se pare ca a fost declansata de un numar foarte mic de utilizatori ce ajunsesera sa foloseasca OneDrive pentru a stoca pana la 75TB de date.