Flanco Retail a inregistrat vanzari de 116 milioane de lei in cea de-a 5-a editie de Black Friday, in crestere cu 18% fata de anul trecut, anunta compania. Cele mai vandute produse au fost TV-urile si smartphone-urile, iar la capitolul noutati care s-au vandut bine pot fi incluse bicicletele si dronele.

-Foto: Flanco

In topul preferintelor clientilor s-au aflat televizoarele, cea mai mare diagonala vanduta fiind cea de 75 inch, dar si telefoanele, masinile de spalat, produsele foto si de gaming. Printre vedetele acestei editii se afla: smartphone-urile Samsung S5 cu 2500 de bucati vandute, iPhone 6 cu 1500 de bucati vandute, Huawei P8 Lite cu 900 bucati vandute si consola PS4 cu joc inclus, din care s-au vandut 400 de bucati.

Si masinile de spalat s-au vandut in numar mare, iar fata de anul precedent, cand s-a facut trecerea de la cele de 5 kg la cele de 6 kg, in acest an cumparatorii au optat pentru modelele de 7 si 8 kg.

In premiera, in magazinul nou deschis din Mall Baneasa, Flanco a introdus la vanzare dronele, dar si bicicletele Pegas.

Traficul inregistrat in intreaga retea de magazine si pe www.flanco.ro in weekendul 20-22 noiembrie a fost de peste 3 milioane de vizitatori.