​Site-ul PC Garage a anuntat ca a inregistrat vanzari in valoare de 17.5 milioane de lei in cele trei zile in care a organizat Black Friday, cel mai mare numar de comenzi fiind inregistrat vineri, intre orele 9 si 10. Ca romanii sunt mari amatori de gadget-uri scumpe o arata si faptul ca un client a cumparat doua smart TV-uri cu Android ce costau 33.000 dolari/bucata.

-Foto: PC Garage

De-a lungul celor trei zile, site-ul a avut peste 450.000 de vizitatori unici, acestia petrecand, in medie, 7 minute pentru consultarea ofertelor. Cel mai mare numar de comenzi a fost atins vineri dimineata, intre orele 9 si 10, cand au fost monitorizate aproximativ 34 de tranzactii pe minut. In ceea ce priveste site-ul, varful de trafic a fost vineri, la ora 00:38, cand au fost consemnati 23.000 de vizitatori.

Din totalul comenzilor plasate cu aceasta ocazie, 87% au fost lansate de pe desktop, in vreme ce 13% au provenit de pe dispozitivele mobile. Preferatele clientilor au fost laptopurile de gaming, in top mai regasindu-se SSD-urile, perifericele de gaming, placile video high-end, procesoarele, televizoarele led si smartphone-urile.

Cel mai scump produs a fost un Smart TV Sony Android in valoare de 33.000 de lei, clientul achizitionand doua astfel de dispozitive.

Compania spune ca si-a propus ca pana joi sa expedieze toate produsele.