Viata urbana e mai alerta ca oricand, suntem permanent conectati, atenti la ultimele trenduri, coplesiti de informatii, asaltati de dispozitive si de noi tehnologii. Suntem inconjurati de device-uri, de fel de fel de aplicatii, dar in final toata experienta noastra online are nevoie de garantia unor lucruri simple: conectare rapida la internet, siguranta informatiilor, documente organizate si salvate in cloud, accesibile oriunde si oricand.

HP ChromebookFoto: HP

HP aduce primul Chromebook in Romania tocmai pentru ca toate activitatile tale pe internet sa fie cat mai simple si rapide. Laptopul ofera o experienta ultra-rapida pe internet, porneste in aproximativ 10 secunde si, spre deosebire de computerele traditionale, isi face actualizari periodice, care se desfasoara fluent, fara intreruperea activitatii. Cu sistemul Chrome OS™ scapi de grija instalarii de update-uri, anti-virusi si alte programe. Chromebook iti ofera acces rapid, simplu si securizat la toate fisierele tale.

Accesul la Chromebook se realizeaza prin contul de Gmail. Pentru o mai mare mobilitate, documentele si aplicatiile sunt salvate automat in cloud-ul Google Drive de fiecare data cand computerul este conectat la internet si pot fi accesate de pe orice alt laptop Chromebook, alt computer care foloseste browser-ul Google Chrome sau de pe smartphone-uri si tablete. HP Chromebook vine la pachet cu 100 GB spatiu de stocare in Google Drive gratuit in primii doi ani, avand posibilitatea de a cumpara spatiu suplimentar, plus 60 de zile acces gratuit la toata muzica din Google Play Music.

Subtire si foarte usor, device-ul cantareste doar 1.28 kg, este ultra-portabil si asigura mobilitate maxima pentru cei care sunt mereu pe drumuri si au nevoie de conexiune la internet oricand. In plus, bateria are o autonomie de peste 8 ore.

Laptopul potrivit pentru momentele in care ai nevoie sa cauti informatii pe drum, sa-ti verifici e-mailul foarte rapid, sa stai pe chat pe canapeaua din sufragerie sau sa te uiti la un film in dreapta soferului. Ai acces instant la toate aplicatiile personale sau de munca, cu ajutorul Google Drive Cloud.

Navighezi pe internet, citesti stirile, faci cumparaturi online, iti verifici e-mailurile! Toate lucrurile tale sunt in siguranta, salvate si organizate in cloud. Chromebook se misca extrem de rapid, se deschide in doar 10 secunde si niciodata nu ai nevoie de update-uri. Ai acces la toate aplicatiile din Google Store, iar activitatile tale sunt mult simplificate.

In acelasi timp, aplicatii precum Gmail Offline sau Google Docs permit salvarea locala a documentelor in lucru atunci cand laptopul este folosit in modul offline, urmand ca la prima conectare sa se salveze automat in cloud. HP Chromebook vine cu cele mai populare aplicatii Google preinstalate, iar utilizatorii pot gasi si mai multe aplicatii in Chrome Web Store.

Un design prietenos, atractiv, foarte subtire. Se misca perfect si te tine mereu productiv si in priza, chiar si offline. Odata ce ai din nou acces la internet, documentele sau e-mailul tau se actualizeaza si reiei activitatile de unde ai ramas. Gestionezi mai bine fisierele tale on-line, ai mobilitate maxima, iar totul e perfect organizat. Un device construit exact pe nevoile tale.

HP Chromebook este disponibil exclusiv in magazinele Orange si pe orange.ro, la pretul de 99 euro cu abonamentul Orange Net 24 incheiat pe o perioda de 2 ani.

HP Chromebook este disponibil exclusiv in magazinele Orange si pe orange.ro si poate fi achizitionat incepand de la 99 de euro, pret valabil impreuna cu abonamentul Orange Net 24 incheiat pe o perioda de 2 ani. Abonamentul include 16 GB trafic de internet/luna, acces la viteze 4G+ de pana la 300 Mbps pentru download in aria de acoperire, trafic de internet nelimitat in timpul noptii prin Happy Night, 25 GB spatiu de stocare in Orange Cloud, Orange Antivirus, precum si trafic nelimitat pentru a urmari filmele, serialele, emisiunile si canalele TV preferate prin Orange TV Go. Clientii care aleg abonamentul Orange Net 24 pe 2 ani impreuna cu HP Chromebook primesc gratuit orice modem din oferta Orange.