Oficialii Facebook au finalizat de curand implementarea la nivel global a unui sistem de reactii. Acestea nu sunt neaparat menite sa inlocuiasca clasicul Like, dar va pot face viata mai usoara daca doriti sa va exprimati mai multe trairi interioare provocate de o anumita postare,potrivit Playtech.

Buton dislikeFoto: Playtech

In total, pe langa Like, aveti acum alte cinci butoane. Desi aceasta solutie eficienta va scapa de situatia ciudata de a da Like la un dezastru natural sau un eveniment dramatic in familia unui prieten, multi s-au intrebat de ce nu exista si un dislike. De-a lungul anilor, multi au sperat ca un eventual buton Dislike va remedia cel mai mare minus al retelei sociale. Din pacate, acela nu doar ca nu a fost lansat oficial, dar are si sanse foarte mari sa nu mai fie vreodata disponibil. Pentru ca un argument pe marginea acestui subiect trebuia facut public, Sammi Krug, managerul Facebook Reactions din cadrul companiei americane a afirmat ca o parte din vina ii apartine chiar lui Mark Zuckerberg.

"Un buton de dislike i s-a parut prea binar lui Mark si echipei." Geoff Teehan, un alt director Facebook a publicat zilele trecute pe Medium un raport prin care explica soarta butonului Dislike. In cateva minute, totul a devenit foarte clar, iar concluzia este cat se poate de simpla.