​Twitter a anuntat rezultatele financiare detaliate intr-un raport complet si bilantul nu arata grozav. De cand s-a infiintat, compania nu a obtinut in niciun an profit, iar pierderile cumulate au depasit doua miliarde dolari. Insa nu pierderile sunt cea mai nmare problema,.ci faptul ca perspectivele de crestere ale companiei nu arata deloc bine.

Compania a avut pierderi de 400 milioane dolari intre 2006 si 2013, an in care s-a listat. Anul trecut pierderile au fost de 520 milioane dolari si, in total, Twitter a pierdut 2,09 miliarde dolari de cand s-a infiintat.

Actiunile companiei au scazut la sub 20 de dolari, departe de maximul de 70 dolari, iar daca pretul nu isi revine, compania va avea probleme din cauza investitorilor suparati.

Insa marea problema a Twitter este ca nu se intrevad moduri in care numarul de utilizatori sa mai creasca. Acum sunt peste 300 de milioane, insa perceptia multora este ca Twitter nu prea mai este "cool".

Twitter va face schimbari, promite sa insiste pe live-streaming video, sa inchida conturile abuzive si sa dovedeasca faptul ca reteaua merita folosita.