Site-ul OLX.ro anunta la inceput de an ca toate anunturile din sectiunea auto-moto vor fi cu plata, iar acum compania a aplicat o schimbare, ca urmare a reactiilor venite de la utilizatori. Astfel, incepand de luni, romanii ce acceseaza OLX.ro pentru a-si vinde masina pot adauga un anunt gratuit la fiecare 30 de zile.

-Foto: olx.ro

Pe OLX.ro sunt peste 4,2 milioane de anunturi, dintre care aproximativ 75.000 sunt prntru autoturisme si peste 650.000, pentru piese de schimb.

Dupa ce feedback-ul cu siguranta nu a salutat schimbarea de acum cateva luni, site-ul a introdus un anunt gratuit pe luna in categoria Auto-Moto.

Cei ce scot la vanzare mai mult de o masina pot alege din mai multe oferte. Astfel, la plata prin card pretul pentru incarcarea inca unui anunt individual este de 4 euro + TVA, existand si pachete ce includ 5, 10 sau 30 de anunturi. Oferta comerciala pentru anunturile suplimentare si serviciile de promovare in cadrul platformei ramane neschimbata.

Celelalte categorii principale ale site-ului OLX.ro raman in continuare gratuite.

“In urma feedback-ului primit de la clientii nostri si a analizelor interne, am decis sa oferim acces gratuit la un anunt pe luna in subcategoria Autoturisme. Astfel, orice roman isi poate vinde masina proprie gratuit pe OLX.ro". mentioneaza Cristina Gheorghitoiu, Director General Naspers Classifieds Romania.