Un jucator extrem de pasionat de Pokemon Go a vrut sa arate ca poate strange un milion de puncte (XP) in doar 24 de ore, iar pentru asta a pregatit o strategie excelenta si a facut live stream pe Twitch. Insa, dupa 13 ore s-a activat un filtru gandit de dezvoltatorul jocului pentru a-i descuraja pe trisori si recordul nu a mai fost posibil.

PokemonFoto: Hotnews

Jimmy Derocher din Austin (Texas) a reusit sa acumuleze un numar urias de un milion de puncte de experienta (XP) in doua zile si si-a propus ceva si mai indraznet: sa stranga punctele in doar 24 de ore.

Un milion de puncte este extrem de mult si chiar pentru jucatorii pasionati un milion de puncte sunt greu de strans si in cateva zile fara a investi in cumpararea de "lucky eggs". incubatoare si "lure-uri".

Jucatorul ambitios si-a facut o strategie bine gandita si a pus zece lure-uri pe un traseu prestabilit. A dat in direct pe Twitch tentativa de record si a promis ca va dona in scopuri caritabile un sfert din venituri. Dupa 13 ore reusise sa stranga 600,000 de puncte de experienta (XP) dar apoi lucrurile s-au schimbat si, oricate poke-bile arunca in monstruletii virtuali, nu mai reusea sa prinda nimic.

De ce? Fiindca dezvoltatorul Niantic Labs a gandit un mecansim care sa-i depisteze si sa-i opreasca pe trisori, dat fiind ca multi au folosit boti pentru a strange puncte fara sa se miste deloc.

Jimmy Derocher a strans in mod corect mult mai multe puncte decat cei de la Niantic ar fi crezut ca este vreodata posibil, astfel ca filtrul s-a activat, iar dorinta jucatorului de a strange un milion de puncte nu s-a mai putut realiza.

Sursa: PcMAg