​Diversi investitori si directori din Silicon Valley au postat pe Twitter mesaje in care reactioneaza la surprinzatoarea victorie a lui Trump. Atitudinile exprimate sunt de uimire, disperare, resemnare dar si umor, iar cei mai radicali (si glumeti) ar vrea ca statul California sa se desprinda de SUA.

HotNews.roFoto: Hotnews

Antreprenorul Shervin Pishevar cere, mai in gluma mai in serios, independenta Californiei si spune ca trebuie sa existe acum in societate o dezbatere cat se poate de serioasa

Michael Arrington, fondator TechCrunch a pus pe Twitter un titlu de pe Druge Report: "Sultanii din Silicon Valley fac pe ei"

Keith Rabois de la Khosla Ventures glumeste ca nu ar trebui sa-l lasam pe Trump sa se atinga de armele nucleare.

Katie Jacobs Stanton, director comercial la Color Genomics si fost director la Twitter se intreaba cum de a ajuns America de la primul presedinte negru, la primul presedinte sustinut de Ku Klux Klan.

Mark Suster de la Upfront Ventures face o paralela cu Brexitul si spune ca macar de Trump America poate scapa in patru ani. "Vor fi patru ani lungi si tragici. Sper sa evitam razboaiele.

Jeff Weiner, CEO al Linkedin da un mesaj de incurajare si face apel la curajul in fata sortii dovedit de americani de mai multe ori in istorie

Tristan Walker de la Andreessen Horowitz spune ca este ingrozit de soarta fiului sau intr0o tara condusa de Trump.

M. G. Siegler, partener la un fond de investitii si fost de editorialist la TechCrunch spune simplu: we're fucked. "Nu neaparat din cauza lui Trump, ci din cauza celor care l-au ales.
Un alt antreprenor, Anil Dash, indeamna oamenii sa nu se mute in Canada si sa-i tina piept lui Trump pe care il numeste "motherfucker"

Sursa: CNBC,TechCrunch, Business Insider