In fiecare an, concursul TechOn Challenge aduna pasionati de programare, atat din industrie cat si din mediul academic, pentru a rezolva o problema de programare, cu scopul maximizarii punctajului obtinut.

TechOnFoto: Smile Media

Concursul se va desfasura doar in mediul online, in perioada 09-16 decembrie 2016. Oricine se poate inscrie sa participe la concurs, conform regulamentului competitiei. Premiile oferite de Amazon pentru aceasta competitie sunt: Premiul I - 10 000 lei, Premiul II - 5 000 lei, Premiul III - 2 500 lei. Primii 100 de participanti in ordinea punctajului vor primi un tricou cu sigla concursului.

Textul problemei va fi afisat vineri, 9 Decembrie (ora locala 10:00), pe site-ul competitiei Amazon TechO(n) Challenge. Dupa afisare, candidatii vor trimite solutiile problemei prin intermediul site-ului, clasamentul actualizandu-se in timp real.

Mult succes!

Cu peste 200 000 de angajati in intreaga lume, compania Amazon este lider la nivel global in comertul on-line, fiind recunoscuta ca unul dintre pionierii industriei de cloud computing. Pe segmentul de mobile devices, Kindle este cel mai vandut si cel mai avansat e-book reader din lume. In Romania, Amazon este prezent inca din 2005, cand in Iasi s-a deschis un Centru de Dezvoltare al companiei ce astazi numara peste 700 de angajati.