Niantic, compania care a pus bazele Pokemon Go, a anuntat ca va lansa un nou joc pe aceleasi principii ale realitatii augmentate, inspirat de aceasta data din universul Harry Potter, scrie News.ro. Noul joc se va numit "Harry Potter: Wizards Unite" si va fi dezvoltat de Niantic impreuna cu Portkey Games, divizia de jocuri a celor de la Warner Bros. Interactive. Acesta va fi lansat pe piata in 2018.

Pokemon GoFoto: Hotnews

In Harry Potter: Wizards Unite, care va folosi aceleasi principii de realitate augmentata si localizare ca si Pokemon Go, jucatorii vor fi micii vrajitori care vor trebui sa-si uneasca fortele pentru a se lupta cu personajele negative.

Explorand lumea din jur, jucatorii vor invata vraji noi si din ce in ce mai puternice pe care le vor folosi intr-un sistem de preferinta colaborativ in intalnirile cu animalele si alte personaje cunoscute din povestile cu Harry Potter.

Niantic nu a dat detalii clare despre mecanica viitorului joc, insa din scurta descriere oferita de comunicatul oficial, Harry Potter: Wizards Unite pare sa fie o evolutie logica a lui Pokemon Go, cu cateva idei noi transpuse intr-un univers foarte potrivit pentru acest gen de joc.