Richard Browning e un inventator britanic care si-a creat un costum cu motor. Cu acesta a si depasit un record, scrie playtech.ro.

Daca nu stii cum ai putea ajunge usor din centru la Pipera, poate ti-ar trebui aceasta inventie venita direct din Marea Britanie. Te ia pe sus, zboara si te duce unde ai nevoie, fara sa-ti bati capul cu traficul. Exagerez, desigur, ca e, deocamdata, doar un concept pus la incercare sa doboara o viteza. Si a avut succes.

Inginerul Browning a ajuns la o viteza de peste 51,5 kilometri pe ora in costumul creat de el. Exhibitionismul ingineresc l-a costat nici mai mult nici mai putin de 40.000 de lire sterline, adica peste 45.000 de euro. Costumul proiectat se ridica vertical in aer si poate fi controlat prin miscarea bratelor, in timp ce un ecran de afisare din interiorul castii ofera informatii despre consumul de combustibil.

Reprezentatia lui a fost facuta deasupra lacului din parcul Lagoona, din Marea Britanie, si a depasit precedentul recordul de 30 kilometri la ora. Distanta pe care a parcurs-o el in propriul costum a fost de doi kilometri. De aici si numele de "Iron Man", pe care l-a primit de la spectatori.

Citeste restul articolului pe playtech.ro