Printr-un experiment pe care nu si l-a dorit nimeni, Facebook a decis sa nu te mai lase sa-ti stergi postarile prin versiunea web a serviciului, scrie playtech.ro.

Ca multe alte servicii online cu o baza semnificativa de utilizatori, cei de la Facebook fac deseori experimente pe un numar limitat de persoane. In functie de feedbackul primit, noile functii ajung sa fie propagate pe intreaga baza de utilizatori ai retelei sociale. E important de retinut ca au existat si situatii in care opinia celor care folosesc Facebook a fost ignorata.

Un experiment recent al celor de la Facebook, confirmat de Ubergizmo, ne atrage atentia asupra unei situatii ce s-ar putea dovedi foarte frustranta pentru utilizatorii retelei sociale. Desi numarul celor care stau pe Facebook de pe desktop sau laptop este destul de mic comparativ cu activitatea posesorilor de smartphone-uri, nimeni nu si-a dorit sa aiba un handicap de functionalitate in versiunea web a serviciului.

Din pacate, mai multi utilizatori de Facebook s-au trezit in ultimele zile ca nu mai pot sa-si stearga postarile personale din fluxul de date. In momentul in care respectivii au facut un click pe cele trei punctulete din coltul din dreapta sus al postarii. au sesizat ca optiunea de Delete Post a disparut. Alternativa similara ca efect care a ramas a fost Hide from timeline, dar aceea nu este la fel de eficienta, pentru ca s-ar putea sa o vada in continuare cei care i-au dat like sau au partajat postarea in timpul in care a fost online.

Citeste restul articolului pe playtech.ro