Crossover organizeaza o dubla competitie tehnica adresata specialistilor si expertilor din domeniul IT, care va avea loc sambata, 25 noiembrie, in locatiile Impact Hub din Cluj-Napoca si Bucuresti. Compania asteapta 100 de programatori pentru a-si testa cunostintele in dezvoltarea de tehnologii precum: .NET, Java, Ruby on Rails, iOS, Android, Cloud si Phyton.

Turneu angajare Crossover BucurestiFoto: Crossover Romania

Onorariu brut de pana la 100.000 USD pe an

O sesiune de live-testing, un dialog cu managementul tehnic Crossover Romania si un interviu individual-un eveniment de o zi pentru oportunitatea de a obtine unul dintre cele 11 roluri in cadrul echipei globale Crossover, remunerate cu un onorariu brut de pana la 100.000 USD pe an. Printre joburile scoase la concurs se numara: Software Engineering Manager, Java Chief Architect, .NET Chief Architect, Ruby on Rails Chief Architect, iOS Chief Architect, Android Chief Architect, Cloud Chief Architect, Python Architect, Java Engineer, .NET Engineer si QA Engineer.

Un proces inovativ de testare a ablitatilor candidatilor

Evaluarea se realizeaza printr-o alta modalitate decat traditionalul interviu: printr-o competitie tehnica, desfasurata in timp real si in mod transparent, cu acces la clasamentul performantelor tuturor participantilor. Acest concept a fost validat in 12 orase din lume, evenimentele Crossover finalizandu-se cu selectarea a peste 300 de dezvoltatori software care s-au alaturat echipei globale.

Crossover este un concept inca nou in Romania, iar acest eveniment permite familiarizarea participantilor cu el. Astfel, candidatii pot cunoaste indeaproape echipa si pot intra in contact direct cu cultura organizatiei, care promoveaza conceptul de remote work 100% si incurajeaza autonomia si productivitatea. De asemenea, pe langa competitie, care se desfasoara intr-un timp relativ scurt, organizatorii au pregatit o atmosfera relaxata, prielnica pentru networking.

"Asteptam pana la 100 de programatori care sa participe la noul turneu de angajare Crossover. Statisticile noastre din Romania arata ca 3 din 10 participanti pleaca cu un raspuns afirmativ de la evenimentele noastre. Programul de sambata cuprinde si o sesiune de intrebari si raspunsuri cu specialisti din toate tehnologiile prezentate: Java Chief Architects, Software Engineering Managers, Program Directors, Country General Managers, dar si ambasadori de brand si manageri recrutare, astfel ca echipa noastra va fi deschisa sa raspunda tuturor curiozitatilor pe care le pot avea candidatii in legatura cu provocarile job-urilor, dar si a beneficiilor pe care le oferim. Suntem increzatori ca alaturi de specialistii si expertii din comunitatea IT & C pe care urmeaza sa ii cunoastem in acest weekend, putem contura meseriile viitorului", spune Sorin Zavelita, Country Manager Crossover Romania.

Inscrieri si detalii

Participarea este gratuita si conditionata de inscrierea in prealabil pe paginile de inscrieri Crossover.

Cluj-Napoca:https://www.eventbrite.com/e/cluj-napoca-crossover-hiring-day-november-2017-tickets-39830324573?aff=hotnews

Bucuresti: https://www.eventbrite.com/e/bucharest-crossover-hiring-day-november-2017-tickets-39610920329?aff=hotnews

Despre Crossover in Romania

Crossover este o companie de origine americana, fondata in anul 2014, ca parte a grupului Trilogy, lider global in Enterprise software. In prezent, peste 3000 de parteneri Crossover contribuie la dezvoltarea unor solutii IT&C, in comunitati din Romania, Polonia, Turcia, Rusia, dar si din jurul lumii, insumand peste 100 de tari care inseamna "acasa".

Mai multe detalii: https://www.crossover.com/

Contact:

Manuela Macoveanu, Brand Ambassador Crossover Romania

manuela.macoveanu@crossover.com

0723200369