Samsung Galaxy S9 mai are aproximativ doua luni pana la lansare, dar deja apar primele teste de benchmark cu telefonul, scrie playtech.ro.

Nu mai e foarte mult timp pana ce vom vedea noul duo din seria Samsung Galaxy, modelele S9 si S9+. Pana la dezvaluirea oficiala, insa, vom sti mai toate micile detalii despre telefon.

Cele mai noi informatii au legatura cu puterea telefoanelor, iar rezultatele primelor teste de benchmark cu S9 prezinta scoruri impresionante.

Testul de fata a fost realizat cu un Samsung Galaxy S9 dotat cu procesor Qualcomm Snapdragon 845, flagship-ul companiei. In Romania, insa, vor ajunge telefoane cu Exynos 8910. Performanta acestora este echivalenta cu cea de la Snapdragon, daca nu chiar mai buna. Spre exemplu, modelele de S8 cu Exynos sunt ceva mai puternice decat cele cu procesoare Qualcomm.

In testul de benchmark pare ca avem de-a face cu un Samsung Galaxy S9+, cu modelul SM-G965. La capitolul performanta single-core, telefonul a obtinut 2.422 de puncte. Pe segmentul multi-core, smartphone-ul a ajuns la 8.351 de puncte.

Scorurile de pe Geekbench pentru Samsung arata ca niciun terminal al producatorului nu a obtinut peste 2.000 de puncte in single-core, in timp ce punctajul maxim multi-core de pana acum ajunge la aproximativ 6.500 de puncte.

In testul facut cu Samsung Galaxy S9+, putem observa ca avem de-a face cu un telefon care ruleaza Android Oreo si care are 6 GB de memorie RAM.

Citeste restul articolului pe playtech.ro.