​Mai multe site-uri care au facut review noii boxe smart Apple Home Pod au scris ca aceasta poate lasa urme pe mobila, in cel mai rau caz fiind nevoie ca suprafata sa fie lacuita. Apple a admis ca boxa poate lasa urme pe mobila si recomanda celor ingrijorati sa o plaseze pe alt tip de suprafata. Controversa a primit si un nume: Ringgate, de la "inelele" lasate pe mobila.

Apple HomePodFoto: Apple

Site-uri precum Wirecutter si Pocket-lint au scris in review-urile facute boxei de 350 de dolari ca aceasta a lasat urme pe suprafetele din lemn.

In review-ul de pe Pocket-lint autorul spune ca nu a mai vazut asa ceva si ca urmele au aparut dupa 20 de minute. Uimirea a fost mare, mai ales ca este vorba de un produs Apple, mult mai scump decat concurenta.

Apple spune ca nu este lucru neobisnuit ca o boxa cu baza de silicon sa lase urme pe suprafetele lemnoase si recomanda utilizatorilor sa puna boxa pe alt tip de suprafata daca sunt ingrijorati.

Pocket-lint scrie ca, spre deosebire de alte boxe care au picioruse, boxa Apple are nevoie de o suprafata mai mare de contact cu locul pe care o asezi, pentru a se auzi bine bass-ul puternic.

Surse: BBC, CNN