Messenger urmează linia instituită de Facebook în ceea ce privește sporirea agresivității pe partea de monetizare, așa că ai putea primi reclame extrem de enervate, scriePlaytech.ro.

Facebook MessengerFoto: StartupCafe.ro

Facebook încearcă tot felul de metode pentru a scoate bani din site, chiar dacă unele nu sunt neapărat cele mai potrivite. Cea mai nouă dintre acestea presupune că vei primi reclame video în Messenger.

Stefan Lukakos, omul din spatele serviciilor de advertising de pe Facebook, e de părere că oamenii se vor obișnui cu aceste reclame care apar în conversații, alături de mesajele trimise de către prieteni. Firește, Lukakos susține că pe primul loc este experiența utilizatorilor în ceea ce privește Facebook, așa că lucrurile s-ar putea schimba dacă oamenii nu sunt fericiți.

Se pare că reclamele video au fost introduse deja în Messenger la începutul săptămânii la utilizatori de pe întregul glob. Oficialii Facebook spun că au fost livrate doar unui număr mic de utilizatori și că procesul va fi monitorizat, astfel încât să poată fi luată o decizie rapidă în caz că feedback-ul nu este pozitiv.

Articolul integral, pePlaytech.ro.